Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı tamir ettirmek

Rüyada kapı tamir ettirmek

Rüyada kapı tamir ettirmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Aileden birinin hastalığı sizi son kötü etkileyebilir.

Rüyada kapı tamir ettirmek yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı tamir etmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı tamir etmek rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalettir.

Rüyada kapı tamiri yapmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, kadim dostlar edineceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon tamir ettirmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments