Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı tamir etmek

Rüyada kapı tamir etmek

Rüyada kapı tamir etmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına delalettir.

Rüyada kapı tamir etmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için anlaşmaktan veya tutamayacağınız sözler vermekten kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kapı tamir ettirmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kapıyı tamir etmek işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kapı tamiri yapmak rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kapı tamir etmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada telefon tamir ettirmek günden güne sorunlarının artacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saati tamir ettirmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kimseye minnet etmeyeceğine, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments