Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi tamir etmek

Rüyada evi tamir etmek

Rüyada evi tamir etmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi tamir etmek gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Rüyada evde tamir görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, iç açıcı sözlere, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada tamir yapılan ev görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına alamet eder.

Rüyada eski bir evi tamir etmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, adının fesada karışacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada ev tamiri yaptırmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Rüyada ev tamir görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ev çatısı tamir etmek evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada eski ev tamir etmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments