Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı tamiri yapmak

Rüyada kapı tamiri yapmak

Rüyada kapı tamiri yapmak eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, sıkıntısından kurtulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı tamiri yapmak gördüyseniz:

  • Size sunulanları yararınıza kullanmalısınız.

Rüyada kapı tamiri yapmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada kapıyı tamir etmek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına rivayet eder.

Rüyada kapı tamir ettirmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, az maliyetle ticarete atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına inanılır.

Rüyada kapı tamir etmek mali krize gireceğine, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine işarettir.

Rüyada ev tamiri yapmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba tamiri yapmak hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada evde tamir yapmak aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments