Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir kapı kırmak

Rüyada demir kapı kırmak

Rüyada demir kapı kırmak şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, şerefe ve izzete, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet etmektedir.

Rüyada demir kapı kırmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Rüyada demir kapı kırmak çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada demir kaşık kırmak ağız tadının yerine geleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, keyifli sohbetler edeceğine yorulur.

Rüyada demir kırmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada demir kapı kapatmak tutumlu bir yaşam süreceğine, iyi hissedeceğine, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada demir kapı yaptırmak muradın gerçekleşeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir kapıdan içeri girmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz demir kapı görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir kapı görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments