Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kilitli görmek

Rüyada kapıyı kilitli görmek

Rüyada kapıyı kilitli görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, emeklerinin yarıda kalacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı kilitli gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren alışverişler yapabilir ya da dekorasyon değiştirebilir, çevre değişikliğine gidebilir veya geleceğinizi ilgilendiren planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapısı kilitli ev görmek kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, geriye doğru gideceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi görmek deneyim kazanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Rüyada kapının kilitlendiğini görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments