Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak işlerin yoluna gireceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, bunalıma gireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Rüyada kapıyı kilitlemeyi unutmak sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına işarettir.

Rüyada kapının kilidini açmak kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilit görmek şansının da açık olacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, büyük rahatlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada kapı kilidini açmak yaşanan kötü anıların silineceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işarettir.

Rüyada kapı kilidi sökmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek birlik ve dayanışma halinde olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık kapı kilidi görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, fırsatların daha büyük getirileri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments