Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kiliti değiştirmek

Rüyada kapı kiliti değiştirmek

Rüyada kapı kiliti değiştirmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek gördüyseniz:

  • Eskiden yatırımını yaptığınız veya planladığınız birşeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek emrinde insan çalıştıracağına, huzursuzluk yaşanacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet eder.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işarettir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine delalettir.

Rüyada kilit değiştirmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak mal sahibi olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulur.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Rüyada kapının kilidini açmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments