Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, gözyaşına boğulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada kilitli kapıyı açmaya çalışmak aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak prestij kaybı yaşanacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi sökmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, her daim Allah yolunda olacağına, yeni kişilerle tanışacağına inanılır.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret eder.

Rüyada kilitli kapıyı anahtarla açmak günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidinin bozulduğunu görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapı kilidini açamamak karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments