Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üzerine su dökmek

Rüyada başkasının üzerine su dökmek

Rüyada başkasının üzerine su dökmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinin dışında da insanlardan bencilce yaklaşımlar görebilir, art niyetli tavırlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada sürahideki suyu dökmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek gelirinin düşeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalettir.

Rüyada bacaya su dökmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada halıya su dökmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, Allah katında yükseleceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze su dökmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına tabir olunur.

Rüyada leğendeki suyu dökmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada birinin arkasından su dökmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine yorulur.

Rüyada vücuda su dökmek gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, eğlence ve renk geleceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments