Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıya çarpmak

Rüyada kapıya çarpmak

Rüyada kapıya çarpmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına delalet eder.

Rüyada kapıya çarpmak gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada kapıya çarpmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı çarpmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada arabayla birine çarpmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arabaya çarpmak ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, el açmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeni arabayı çarpmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments