Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıyı çarpmak

Rüyada kapıyı çarpmak

Rüyada kapıyı çarpmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ticaret hayatına atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı çarpmak gördüyseniz:

  • İşinizdeki bazı zorluklar ortadan kalkabilir ya da daha güzel bir işe geçebilirsiniz.

Rüyada kafayı kapıya çarpmak emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, zenginliğinin süreceğine delalet eder.

Rüyada kapıya çarpmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı çarpmak etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, aile huzurunuzun bozulacağına delalet eder.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Rüyada köpek çarpmak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına yorulur.

Rüyada birine araba çarpmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments