Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla birine çarpmak

Rüyada arabayla birine çarpmak

Rüyada arabayla birine çarpmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla birine çarpmak gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Rüyada insana arabayla çarpmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabayla duvara çarpmak kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Rüyada arabayla koyuna çarpmak üst düzey çalışmalara imza atılacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada arabayla eve çarpmak diplomalarının artacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla çarpmak daha zengin hale geleceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada bisikletle arabaya çarpmak önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, toplum içindeki değerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla bir çocuğa çarpmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına yorulur.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak büyük işlerin ortaya konulacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çok daha büyük adımların atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments