Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla hayvana çarpmak

Rüyada arabayla hayvana çarpmak

Rüyada arabayla hayvana çarpmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak gördüyseniz:

  • Kendinizden çok diğerlerine faydası olacak işlerle vakit kaybediyorsunuz.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak ilerleyeceğine, başına türlü işler geleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvana çarpmak zor zamanların geride kalacağına, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada arabayla bir yere çarpmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine arabayla çarpmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına inanılır.

Rüyada arabayla eve çarpmak aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının arabasını çarpmak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğa araba çarpmak kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı duvara çarpmak dost çevrenizin genişleyeceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments