Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni arabayı çarpmak

Rüyada yeni arabayı çarpmak

Rüyada yeni arabayı çarpmak herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada yeni arabayı çarpmak gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işler için sözler vermemelisiniz veya üstesinden gelmesi zor görevleri üstlenmemelisiniz.

Rüyada yeni arabayı çarpmak önemli işlere imza atacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duran arabaya çarpmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada bisikletle arabaya çarpmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya arkadan çarpmak yapılan işte çok zarar edileceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Rüyada arabayla koyuna çarpmak huzurun bozulacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, hayatını ailesine adayacağına, variyet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına alamet eder.

Rüyada arabayla çarpmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kısmetinin hep açık olacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments