Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arabaya çarpmak

Rüyada bir arabaya çarpmak

Rüyada bir arabaya çarpmak özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yuva kuracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına işarettir.

Rüyada bir arabaya çarpmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz bazı ciddi bağlantılar kurabilir, kadınsanız bir erkekten teklif alabilirsiniz.

Rüyada araba sürerken birine çarpmak geçim derdinden kurtulacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalettir.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, başarılarının devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının arabasını çarpmak ayrılanların birleşeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada insana arabayla çarpmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada arabayla kadına çarpmak sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine araba çarpmak kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments