Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapısız penceresiz ev görmek

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, hayra ve esenliğe, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kapısız penceresiz ev gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada kapısız penceresiz ev görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet eder.

Rüyada kapı ve pencere görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada kapı pencere silmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı pencere kapamak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, korkularını yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada açık kapı pencere görmek içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına alamet eder.

Rüyada kapı pencere görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kapı pencere kilitlemek hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine delalettir.

Rüyada kapı pencere kırmak rütbe edineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments