Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek kurtuluşu bulacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını gördüyseniz:

  • Üzerinde mutabakat sağlanmış konuların ya da anlaşmaların üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kapının kilidini açamamak yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, dara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kilidini açamamak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanacağına, yarasını saracağına delalet eder.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulur.

Rüyada kilit açtığını görmek mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine inanılır.

Rüyada kilidi açamamak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, şansının kendinden yana olacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kapıda kilit görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kapının açıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments