Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde birini görmek

Rüyada kapının önünde birini görmek

Rüyada kapının önünde birini görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kazançlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde birini gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada kapı önü görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünü silmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yoğun duygular yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünde beklemek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kazançlı çıkacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünde kar görmek kısmetlerin çoğalacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada kapının önüne çiş yapmak maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına yorulur.

Rüyada kapının önünü temizlemek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünde yatmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments