Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde yatmak

Rüyada kapının önünde yatmak

Rüyada kapının önünde yatmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine inanılır.

Rüyada kapının önünde yatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Rüyada kapının önünde yatmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, merdiven atlayacağına delalet eder.

Rüyada kapı önünde yatmak sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin önünde yatmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Rüyada kapının önünü görmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde oturmak pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kapı önünde kedi görmek bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada kapının önünde düğün görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, gelirin tükeneceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı önünde çok ayakkabı görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments