Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünü temizlemek

Rüyada kapının önünü temizlemek

Rüyada kapının önünü temizlemek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iyi geçim halinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünü temizlemek gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Rüyada kapının önünü temizlemek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işarettir.

Rüyada kapı önü temizlemek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kapı önünü temizlemek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin önünü temizlemek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada evin önünü temizlemek çevredeki insanlardan da destek alınacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami önü temizlemek rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına tabir olunur.

Rüyada kapı önü yıkamak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments