Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Bırakın her şey kendiliğinden gelişsin.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapının önünü süpürmek muradınıza ereceğinize, saygının ve iletişimin bozulacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada kapının önünü süpürdüğünü görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada ev önü süpürmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına delalettir.

Rüyada evinin önünü süpürmek maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada ev önünü süpürmek çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, kişinin kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada dükkan önü süpürmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, büyük sıkıntıları olmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments