Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilidi olmayan kapı görmek

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek

Rüyada kilidi olmayan kapı görmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, işinin de hep yürüyeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kilidi olmayan kapı gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi sabote edebilirsiniz.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açık görmek akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek kapalı olan kısmetinin açılacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda asma kilit görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya kilit takmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, parasız kalmaya işarettir.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kapı kiliti görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments