Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kilit değiştirmek

Rüyada kilit değiştirmek

Rüyada kilit değiştirmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilit değiştirmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız, maddi düzenlemeler veya iş birlikleriniz ani aksaklıklarla karşılaşırsa, biraz beklemenizde fayda var.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada kapı kilidini değiştirmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kiliti değiştirmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kilit değiştirmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Rüyada çene kilitlenmesi görmek yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, planlarının gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada açılmış kilit görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kilit görmek şansının döneceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments