Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının kilidini açamamak

Rüyada kapının kilidini açamamak

Rüyada kapının kilidini açamamak karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, günahların da affolacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kapının kilidini açamamak gördüyseniz:

  • Öfkeli tepkilerin hiçbir getiri olmasa da, ilerlemeye yönelik çabaların karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, üzüntünden sağlığından olacağına inanılır.

Rüyada kapı kilidini açamamak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine yorulur.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açamamak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, parasız ve işsiz kalacağına işarettir.

Rüyada kilidi açamamak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kilit açtığını görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına yorulur.

Rüyada bozuk kapı kilidi görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulur.

Rüyada kilidi bozuk kapı görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments