Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınır kapısından geçmek

Rüyada sınır kapısından geçmek

Rüyada sınır kapısından geçmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, engel teşkil edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, hayatının başarılarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada sınır kapısından geçmek gördüyseniz:

  • İşleri istendiği gibi veya gürültü patırtı olmadan halletmek zor olabilir.

Rüyada sınır kapısından geçmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada sınır geçmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sınırdan geçmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına yorulur.

Rüyada sınırı geçmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sınır kapısı görmek sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, düzeninin bozulacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınır çizmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, işinden çıkarılacağına yorulur.

Rüyada devlet sınırı görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sınırda olmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments