Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine sıkıca sarılmak

Rüyada birisine sıkıca sarılmak

Rüyada birisine sıkıca sarılmak aile hayatının kötüye gideceğine, rahatının kaçacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada birisine sıkıca sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda gardınızı düşüren durumlar olabilir.

Rüyada sevdiğine sıkı sıkı sarılmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Rüyada sıkı sıkı sarılmak uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, hayallerinin söneceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşa sıkıca sarılmak onlarla arasının açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sıkı sarılmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine alamet eder.

Rüyada birine sıkıca sarılmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kötü düşmana, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye sıkıca sarılmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada biriyle sıkı sıkı sarılmak mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, karın artacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına delalettir.

Rüyada birine sıkı sıkı sarılmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, ayıplanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments