Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıda polis görmek

Rüyada kapıda polis görmek

Rüyada kapıda polis görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada kapıda polis gördüyseniz:

  • Ani tepkiler zarar verebilir.

Rüyada kapıda polis görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada polis silah görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini polis olmuş görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada polis olup ateş etmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polisle evlenmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına yorulur.

Rüyada polise görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Rüyada polise sarılmak işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulur.

Rüyada evin önünde polis görmek maddi olarak zarar edeceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments