Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polisle evlenmek

Rüyada polisle evlenmek

Rüyada polisle evlenmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sıkıntılarından arınacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada polisle evlenmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı revize etmenizde fayda var.

Rüyada polisle evlendiğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada polisle evlenmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sevap işleyeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada polis merkezi görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada polisin tutukladığını görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdık polis görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, aileden ayrı kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik polisi olduğunu görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada polisle işbirliği yapmak büyük borçlara girmeyeceğine, işlerin yoluna sokulacağına, yeni işlere gireceğine işarettir.

Rüyada trafik polisinden ceza yemek tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok zengin olacağına, bilakis malının çoğalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments