Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini polis olmuş görmek

Rüyada kendini polis olmuş görmek

Rüyada kendini polis olmuş görmek hasta ise şifa bulacağına, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine rivayet eder.

Rüyada kendini polis olmuş gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Rüyada bir çok polis görmek birçok yeni fikir edinileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına işarettir.

Rüyada motorlu polis görmek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada sivil polisle konuşmak korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis rozeti görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis tarafından sorguya çekilmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise su vermek düşmanlarımızı alt etmeye, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını polis olarak görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık bir polis görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments