Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin tamir edildiğini görmek

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, tövbe etmeden vefata, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, spor yapmaya başlanılacağına tabir olunur.

Rüyada evinin tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Ya da imzalayacağınız anlaşmalar olumlu ilerlemelerin ilk adımı olabilir.

Rüyada evin tamir edildiğini görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulur.

Rüyada evinin tamir edildiğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin içini tamir ettirmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine alamet eder.

Rüyada kapı tamir ettirmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, işlerini tek başına yöneteceğine delalettir.

Rüyada arabayı tamir ettirmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalettir.

Rüyada çizme tamir ettirmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada araba tamir ettiğini görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına tabir olunur.

Rüyada ev tamir edildiğini görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments