Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon tamir ettirmek

Rüyada telefon tamir ettirmek

Rüyada telefon tamir ettirmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada telefon tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınız, etkili kişiler veya arkadaşlarınız size haddinden fazla baskı uyguluyor olabilir.

Rüyada telefon tamir ettirmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu tamir ettirmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada telefon tamir etmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulur.

Rüyada tamir edilmiş ev görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada güneş gözlüğü tamir ettirmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çizme tamir ettirmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, elde edilen nasibin artacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada eski araba tamir ettirmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saat tamir ettirmek büyük bir tartışma yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments