Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının önünde terlik görmek

Rüyada kapının önünde terlik görmek

Rüyada kapının önünde terlik görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kapının önünde terlik gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları keşfedebilir veya yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kapının önünde terlik görmek bir sebeple çok zorlanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet eder.

Rüyada kapı önünde terlik görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendi kabuğuna çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada önü açık terlik giymek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kapıda terlik görmek borçlarının artacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Rüyada kapı önü silmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde beklemek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kapının önünde su görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde köpek görmek en küçük sorunda parlayacağına, birçok iş kapısının açılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments