Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilidini açamamak

Rüyada kapı kilidini açamamak

Rüyada kapı kilidini açamamak maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, başarılarının kalıcı olacağına, hasret içinde kalacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada kapı kilidini açamamak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Rüyada kapı kilidi açtığını görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilitli kapıyı açtığını görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Rüyada kapı kilidini açamamak çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, ana baba dualarının alınacağına, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açamamak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine inanılır.

Rüyada kilidi açamamak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, bir süre zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kilit açtığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına işarettir.

Rüyada kapı kiliti açmak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments