Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin kapılarını kilitlemek

Rüyada evin kapılarını kilitlemek

Rüyada evin kapılarını kilitlemek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kısa sürede başarısının artacağına, çok büyük ses getireceğine, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktiviteler artıyor.

Rüyada evin kapısını kilitlemek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada evin kapılarını kilitlemek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin kapısını kilitlemek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, rahat, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına delalettir.

Rüyada kapıları kilitlediğini görmek maddi olarak zarar edeceğine, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilitlemek gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada açık kapıyı kilitlemek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments