Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kilitlemek ve açmak

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, küslerin barışacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak gördüyseniz:

  • Artan talepler bunaltıcı olabilir.

Rüyada kapı kilitlemek ve açmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine inanılır.

Rüyada kapı kilitlemek açmak en küçük sorunda parlayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada bahçe kapısı kilitlemek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada balkon kapısı kilitlemek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı kilitlediğini görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet eder.

Rüyada birinin üzerine kapı kilitlemek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kapıyı kilitlemek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, umutlarını yitireceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dış kapıyı kilitlemek ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments