Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı ve kilit görmek

Rüyada kapı ve kilit görmek

Rüyada kapı ve kilit görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada kapı ve kilit gördüyseniz:

  • Belli bir duruma farklı açılardan bakabilmeniz olumlu seçenekleri görmenizi sağlayabilir.

Rüyada kapının kilitli olduğunu görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi sökmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kilidi kırık kapı görmek sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, varlık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kapı kilidi görmek insanlara iş öğreteceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı kilidi tamir etmek bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, dertlerin sona ereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı ve kilit görmek aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments