Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı kapatmaya çalışmak

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, özgüveninin yerine geleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanızda fayda var.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine işarettir.

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, nimet ve berekete ereceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada kabeyi görmeye çalışmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına alamet eder.

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, evlatların hayırsız çıkacağına işarettir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kapı kilitlemeye çalışmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada kapıyı kilitlemeye çalışmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments