Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye gitmeye çalışmak

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak her zaman sevgi göreceğine, yönetici makamına oturacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Rüyada kabeye gitmeye çalışmak hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıları kapatmaya çalışmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıyı kapatmaya çalışmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kabeyi görmeye çalışmak karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada kapı kapatmaya çalışmak işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada evi yıkmaya çalışmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir işte çalışmak saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments