Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencere kapatmaya çalışmak

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına işarettir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada pencere kapatmaya çalışmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına işaret eder.

Rüyada pencereden atlamaya çalışmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada evin penceresini kapatmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine işarettir.

Rüyada pencere kapatmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine rivayet eder.

Rüyada pencereden kabeyi görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sağlık sorunlarından kurtulmaya, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada açık pencere kapatmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada açık pencereleri kapatmak şifa edineceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments