Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapanmış kadın görmek

Rüyada kapanmış kadın görmek

Rüyada kapanmış kadın görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapanmış kadın gördüyseniz:

  • Belli iş birliği, ortaklık ya da ilişkilerinizi sorgulayabilir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapanmış kadın görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine işarettir.

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine işarettir.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine tabir olunur.

Rüyada tuvalete kapanmak eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine tabir olunur.

Rüyada kapandığı görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments