Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, düşman malından yemeye, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada açık bir kadının kapandığını gördüyseniz:

  • Herkes dürüst olmayabilir.

Rüyada açık bir kadının kapandığını görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalet eder.

Rüyada açık olan birinin kapandığını görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, vefalı bir insan olacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık birini kapanmış görmek işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işarettir.

Rüyada açık bir insanın kapandığını görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık birinin kapandığını görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada kapanmış kadın görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, talihinizin artacağına tabir olunur.

Rüyada gözlerinin kapandığını görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments