Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kapandığını görmek

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bolluk ve bereket geçireceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir başkasının kapandığını gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada bir başkasının kapandığını görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada yolun kapandığını görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, darlığa düşmeyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapan görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, malının ve aşının da çoğalacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kapının kapandığını görmek insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada başını kapandığını görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, bir hastalıktan kurtulunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments