Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada secdeye kapanıp ağlamak

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak onlara hayrının dokunacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, ona şifa olmayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına inanılır.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak gördüyseniz:

  • Yeni dostlarınıza fazla değer vererek eski arkadaşlarınızı ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada secdeye kapanmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada secdede ağlamak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayarak secde etmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada secde suresini görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada tilavet secdesi kılmak büyük borçlara girmeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Rüyada kendini secdede görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada secdede uyumak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments