Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek bütçesinin genişleyeceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek insanlara iş öğreteceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayra ve esenliğe, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyük üzüntüler olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık bir insanın kapandığını görmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet eder.

Rüyada kapanmış kadın görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments