Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapandığı görmek

Rüyada kapandığı görmek

Rüyada kapandığı görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapandığı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekleri yanlış yorumluyor ya da çarpıtıyor olabilir.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, sıhhat ve moral bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapanmak ve açılmak günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare ve fare kapanı görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına delalettir.

Rüyada gözü kapanmak üzüleceğine, ağlayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada başkasının kapandığını görmek hayatınızın neşe dolacağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada açık birinin kapandığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada gözleri kapanmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments