Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kapanmış görmek

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kapanmış gördüyseniz:

  • Parasal konularda şanslısınız.

Rüyada arkadaşımın kapandığını görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, geçim derdinin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşın kapandığını görmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kapandığını görmek kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, anne babaya müjde verileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kapanmış görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının kapandığını görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşın kapandığını görmek gelirinin de artmayacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını kapandığını görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, neşenin yerine geleceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalettir.

Rüyada demir kapının kapandığını görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments