Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapalı mezarı açmak

Rüyada kapalı mezarı açmak

Rüyada kapalı mezarı açmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine delalettir.

Rüyada kapalı mezarı açmak gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada kapalı mezarı açmak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, sürekli tartışacağına yorulur.

Rüyada kapalı yolu açmak parasının pul, malının da hiç olacağına, şansa, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapalı pencere açmak kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kapalı kapıyı açmak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine rivayet eder.

Rüyada kapalı mezar görmek yeni bir hayata başlayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada mezarlığı açmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına inanılır.

Rüyada tarihi mezar açmak hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments