Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanun kaçağı olmak

Rüyada kanun kaçağı olmak

Rüyada kanun kaçağı olmak büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, geride bırakacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, sözlerinden çıkmayacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, elindekileri de kaptıracağına yorulur.

Rüyada kanun kaçağı olmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik iş yolculukları, haberler ya da tahmin etmediğiniz konuklar sizi ziyarete gelebilir.

Rüyada kanun kaçağı olmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, işinde de hep başarılı olacağına inanılır.

Rüyada kanun kaçağı olduğunu görmek şansın yüzüne güleceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Rüyada kanun kaçağı görmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına rivayet eder.

Rüyada kanundan kaçmak hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada kanun maddesi görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanun kitabı görmek büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanun çalmak yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına rivayet eder.

Rüyada müzik aleti kanun görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments