Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, amaçlarına ulaşmaya, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Tüm tavsiye, öneri, eleştiri, yorum veya isteklerinize rağmen bazı kişiler bildikleri şekilde davranmaya devam edebilirler.

Rüyada akçiğer kanseri olduğunu görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının kanser olduğunu öğrenmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kanserli olmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine rivayet eder.

Rüyada boğaz kanseri olduğunu görmek küskünlük yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanserden öleceğini görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri kanseri olduğunu görmek büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işaret eder.

Rüyada annemin kanser olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments